Så mycket tjänar auktionshästarna – kompletterade auktionsresultat

Tjänar dyrgriparna alltid mest eller kan man fynda på auktion? På Breedly kan du nu enkelt se hur mycket de sålda hästarna faktiskt tjänar.
Publicerades:fredag 22 september 2023

Auktionsresultaten på Breedly har utökats med kolumnen Intjänat, där hästarnas insprungna pengar löpande kommer att uppdateras med data från Svensk Travsport.

– Att enkelt kunna göra kopplingen mellan sålda hästars försäljningspriser och hur mycket de sedan springer in är ett nytt och spännande tillskott på Breedly, säger Svensk Travsports avelschef Christina Olsson och fortsätter:

– Vi har fått flera önskemål om komplettering med insprungna pengar för auktionshästarna och det känns förstås extra roligt att kunna tillföra det nu i auktionstider, avslutar Christina.

Kolumnen Intjänat är placerad längt till höger i resultatlistan för varje auktion, där någon av de sålda hästarna har startat. Klicka på rubriknamnet (Intjänat) för att sortera hästarna efter insprungna pengar. För att sortera utifrån ytterligare någon kolumn, håll ner Shift och klicka på ännu en rubrik.

Auktioner