Quevert (FR)

Varmblodig hingst född 2004 e. Coktail Jet
Rekord1.14,9am
Intjänat842 968 SEK
Starter10 (3-2-1)
FärgFux
Mankhöjd165 cm
UppfödareDubois Jean Pierre, Frankrike
Meny

Tänk på att: Kontrollera att den hingst du tänker betäcka med har betäckningsbevis för innevarande betäckningsår.

Västerbo Stuteri

Kontakt

Västerbo Stuteri

Runhällen

744 91 Heby

Michael Demmers

Telefon:+4670-545 44 62

Telefon:+46224-930 09

Telefon:+46224-930 54

Fransk telefon: +336 75 67 11 61

E-post: michael.demmers@vasterbo.com

Susanne Demmers

Telefon: +4670-545 44 75

E-post: susanne.demmers@vasterbo.com

Kontoret, Kerstin Bergquist

Telefon: +46224-930 54

Fax: +46224-912 17

E-post: kerstin.bergquist@vasterbo.com

Stallmobil

+4670-559 30 54


Om stuteriet

Västerbo Stuteri har hingsthållning och uppfödning av travhästar samt tar emot ston för betäckning och naturligtvis inackordering av fölston och unghästar.

Vi har stora rejäla beten och har till vårt förfogande lösdrifter och även vanlig uppstallning på box. Ston som kommer utifrån för semin tar vi emot på vår seminstation på Horsbo, där vi jobbar med fryst sperma, transporterad färsk sperma och färsk sperma från våra hingstar på stuteriet. Vi tar även emot unghästar för att preparera dessa inför auktion.

Västerbo Trav AB är den delen som fostrar de blivande travhästarna och tränar och formar dem för tävlingar. Team Demmers har till sitt förfogande här på Västerbo, rundbana, rakbana samt slingor och många hagar, vår filosofi är att hästarna skall vara ute så mycket som möjligt. Dessutom har vi stall på Sundbyholm och till och från har vi filial i Frankrike. Dessutom säljer vi foder från Svenska Foder, försäkringar åt Sveland, hästtransporter åt VHTC, sulkies åt Royal och lite annat. Dessutom tar vi emot konvalecenter för att träna dessa på vattenband, detta sker i Fastbo.

Västerbo TraVet AB är det bolag som veterinär Susanne Demmers jobbar utifrån, när hon inte jobbar på Veterinärhögskolan i Uppsala. Dels är Susanne ansvarig veterinär på Västerbo stuteri, och bland tränare som anlitar henne finns naturligtvis Michael Demmers men även Björn Röcklinger, Team Åsberg, Gävle och Olle Alsén är några av hennes kunder bland proffstränarna. På kliniken på Västerbo finns röntgen, ultraljud, blodprovsanalyser, halskoll med mera.

Du är alltid välkommen till dessa företag och våra glada och positiva medarbetare, med ditt sto för betäcknig eller inackordering, med din auktionshäst eller den som vi ska forma till en travhäst, eller till vår veterinär med din sjuka eller friska häst som bara ska kollas. Eller om du behöver foder eller en hästtransport, eller köpa en häst eller en försäkring,

Du ser, vi kan hjälpa dig med det mesta!

Dela den här sidan
Fler hingstar från Västerbo Stuteri

Tänk på att

Kontrollera att den hingst du tänker betäcka med har betäckningsbevis för innevarande betäckningsår.

Saknas din hingst här?

Kontakta info@breedly.com för mer information.